155 raste të reja me COVID-19 dhe 2 të vdekur në 24 orët e fundit

Në vendin tonë në 24 orët e fundit janë kryer 1 845 teste dhe 155 prej tyre kanë rezultuar pozitivë:

-Shkup 51
-Kumanovë 11
-Dibër 2
-Shtip 13
-Prilep 4
-Tetovë 10
-Strugë 3
-Manastir 1
-Ohër 6
-Kavadar 14
-Gostivar 22
-Gjevgjeli 1
-Probishtip 1
-Demir Hisar 4
-Makedonski Brod 5
-Vinicë 2
-Kërçovë 3
-Negotinë 2

Ndërsa 2 pacientë kanë ndërruar jetë, një nga Shkupi dhe tjetri nga Shtipi. Po ashtu, në 24 orët e fundit janë shëruar edhe 127 pacientë.
Deri më tani, nga fillimi i pandemisë, në vendin tonë janë kryer 111 791 teste për COVID-19.