Rikthimi në normalitet, kryeministri Rama jep lajmin me shumë rëndësi: Nis nga java e ardhshme (VIDEO)

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar nisjen nga java e ardhshme të procesit të pajisjes me dokumente biometrike. Rama thekson se aplikimi bëhet vetëm pas rezervimit të orarit online.

Postimi i Ramës:

“Rinis procesi i pajisjes me dokumente biometrike, aplikimi vetëm pas rezervimit të orarit online!

Të gjithë qytetarët mund të tërheqin kartat e identitetit dhe pasaportat e prodhuara tashmë si dhe mund të aplikojnë për dokumente të reja biometrike nga java e ardhshme” – ka shkruar Rama.

VIDEO: