Turqia e Greqia në prag të luftës (VIDEO)

Raportet në mes të Greqisë dhe Turqisë që po vazhdojnë të jenë të tensionuara për shkak të burimeve të gazit në territorin që pretendohet nga të dy palët.

Zyrtarët grekë po thonë se do ta forcojnë edhe më tej ushtrinë me programe të reja armatimi, për t’i dalë në mbrojtje vendit, njofton Klan Kosova.

Video