Si do të rrëzohet Edi Rama? Monika Kryemadhi tregon skenarin e opozitës

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi u edhe se si ka menduar opozita të vijë në pushtet. Ajo tha se po bëhet një organizim për protesta ‘guerrilse”.

“Nuk është çështja për të ardhur në pushtet, por që qytetarët të jenë të barabarte dhe të zgjedhin ata se kush do të jetë më i miri. AJo që është e rëndësishme, është se Rama mund të bëjë planet e tij si të dojë dhe do të marrë përgjigjen e merituar.

Opozita nuk çfarë humbet më. Jemi të organizuar në mënyrë “Guerrilsa”, nuk është çështje se sa njerëz kemi me vete, por varfëruia dhe pushtimi i saj ndaj familjeve shqiptare nga edi Rama është i ajshtëzakonshëm dhe në gjithë Shqipërinë.

E vetmja mënyrë për t’ju përgjigjur është reagimi pa kompromis ndaj kësaj klike. Në këtë moment krtize që e gjithë bota ika hallet e veta, ky zotëria gjen rastin dhe dërgon letra në dyert e insdtituciobneve. Provokon një grup njerëzish për të larguar vëmendjen nga varfëria.”, tha Kryemadhi për Fax News.