Shqipja flet për largimin nga Për’Puthen: ‘Do fundosen shumë veta’

Konkurrentja e “Për’Puthen”, pas përjashtimit (për një afat të pacaktuar) nga programi, Shqipe Hysenaj, ka reaguar përmes një postimi në Instagram Stories.

“Faleminderit të gjithëve për suportin. Nuk do jua harroj kurrë dhe ta dini që me ndihmën tuaj dhe drejtësinë time do fundosen shumë veta.” – shkruan ajo.

Shqipja flet për largimin nga Për’Puthen: ‘Do fundosen

Shqipja u përjashtua për shkak të bullizmit dhe homofobisë së shfaqur në program.