Motër e vëlla nga Dibra e Madhe fitojnë llotarinë 7 milion dollarë në New York

Argjent Gorenca dhe Alma Muftiu nga Staten Island me origjinë nga Dibra e Madhe, janë fituesit e lotarisë sëmadhe të New York prej 7 milion dollarësh duke u bërë kështu milionerët e rinj, njofton InfoShqip

Motër e vëlla fituan tiketën me xhekpotin prej 7 milionë dollarë, të cilën e kishin blerë në Guyon Food Mart në Guyon Avenue në Staten Island dhe kishin vendosur të ndanin pagesën e tyre, kështu do të marrin që të dy nga $2,215,640 pas shpërndarjes pasi lotaria e Nju Jorkut kontribuon 1.263.968.814 dollarë në edukim dhe shkolla.

‘Të fitosh llotarinë duket e pabesueshme”, shprehen ata “Të ndryshon jetën”.
Vëlla e motër kanë planifikuar të shpenzojnë paratë me familjet e tyre./InfoShqip.com