Shqipëria e gjithë në izolim? Kryeministri Rama jep njoftimin e rëndësishëm: Ja çfarë do të ndodhë nesër

Kryeministri Rama jep përgjigjen nëse do të ketë mbyllje të detyrueshme në datë 1 maj. Si pasojë e virusit korona qytetarët këtë vit nuk do te mund ta festojnë festën dhe kështu kryeministri jep detaje se si do lëvizet gjatë fundjavës.

Rama njofton:

“NË PËRGJIGJE TË SHUMË PYETJEVE PËR DITËN E NESËRME, 1 MAJ:

Nuk do të ketë mbyllje të detyrueshme dhe të gjithë ata që duan të punojnë mund të punojnë, me të njëjtat rregulla si të çdo dite të kësaj jave?

Ministrja e Shëndetësisë do të publikojë mbasdite të rejat lidhur me javën në vijim dhe zgjerimin e Zonave të Gjelbërta??” – ka shkruar Rama.