‘Kosovën e drejtojnë serbët. Thaçi i’a dha qeverinë beogradasit Mustafa’, thirrja e Ngjelës: Perëndimi kërkon Shqipërinë e Bashkuar

E shihni gjendjen në Veri të Kosovës? Serbet atje janë hedhur hapur në sulm antishqiptar, sepse pa ata bie qeveria Hoti. As nëpër kolonitë e Shekullit të Nëntëmbëdhjetë nuk ka pësuar një poshtërim të tillë nga kolonizatorët. Tani në Kosovë po drejtojnë serbët, sepse korrupsioni antikombëtar Thaçi ia ka dhënë shumicën qeverisëse beogradasit Isa Mustafa, me votat e serbëve në Parlament. E pse duhej kjo shumëcë dhe kjo qeveri e re Mustafa me vota serbe, që të merrnin forcë serbët pushtues në Veri të Kosovës?! Shenjat janë se kjo qeveri i është dashur Beogradit. Turp për këtë gjëndje skllavërie që...