Ish-ministri i Sali Berishës del me bindje të plotë: Ju tregoj se kush do t’i fitojë zgjedhjet e ardhshme në Shqipëri

Ish-ministri i Shëndetësisë në ‘qeverinë’ Berisha, Tritan Shehu është i bindur në fitoren e Partisë Demokratike zgjedhjet e ardhshme. Kjo sipas Shehut vjen nga revolta e madhe popullore. “Kam pasur një qëndrim të dyzuar për këtë reformë, nuk i kam dhënë ndonjë rëndësi të madhe dhe as pritshmëri të madhe duke njohur psikologjinë dhe atë që do të bëjë Rama për të mbajtur një sistem të kontrolluar nga ai por pa i dhënë rëndësi për fitoren, fitorja jonë po vjen nga lëvizja e madhe popullore. Ajo lëvizje e madhe popullore përmbys çdo pengesë. Por kam thënë që në momentin që...