Zbardhet lëvizja e radhës! Rama i beson një tjetër gruaje një post të rëndësishëm

Kryeministri Edi Rama ka vendosur që gratë të dominojnë në mandatin e tij të tretë. Rama ka firmosur emërimin e një tjetër gruaje në krye të një institucioni të rëndësishëm, siç është Agjencia Kombëtare e Turizmit.

Këtë herë është vendosur Ori Kuçi në postin e drejtoreshës së Agjencisë Kombëtare të Turizmit.

Ori Kuçi ka studiuar në Itali. Pas kthimit nga vendi fqinj, ajo është angazhuar në një emision radiofonik dhe iu sektorit të biznesit provat.

Në vitin 2013, Kuçi punoi për disa kohë si këshilltare për mediat në kabinetin e ministrit Arben Ahmetaj.