Yuri Kim bashkë me kongresmenët amerikanë i shkojnë në zyrë Lulzim Bashës

Pas Ramës, ambasadorja e SHBA-së, Yuri Kim me kongremenët amerikanë i janë drejtuar selisë blu, në një takim me kryedemokratin Lulzim Basha.

Në vijim do ju sjellim edhe info më në detaje rreth këtij takimi në mes Yuri Kim dhe Bashës bashkë me kongresmenët amerikan.