Vuçiq: “Lobimi amerikan është temë serioze, bëhet fjalë për lobuesin më të madh shqiptar dhe njeriun e fuqishëm”

Presidenti i Serbis Aleksandar Vuçiq në adresimin para qytetarëve të Serbisë ka fol për situatën aktuale politike, krizën e pandemisë dhe zgjedhjet e ardhshme, ndërkohë u përgjigj në pyetjen e “Alo” rreth akuzave nga lotuesit shqiptar në ShBA dhe ndikimit të tij tek liderët më të fuqishëm botëror. Në këtë pyetje Vuçiq ka thënë se “kjo është temë shumë serioze, që është përcjell me shumë vëmendje….bëhet fjalë për njerëz që kanë sulmuar Serbinë dhe mua”. “Fjala është për Eliot Engel senatorin doajen dhe lotuesin më të fuqishëm shqiptar nga Bruklini dhe bëhet fjalë për njeriun shumë me ndikim dhe të...