Vjosa Osmani shkarkohet nga posti i nënkryetares së LDK

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK), shkarkoi nga çdo post në parti zëvendës kryetaren e LDK-së dhe kryetaren e parlamentit Vjosa Osmani. Kryetari i LDK-së Mustafa i kërkoi komitetit të partisë që Osmani të zëvendësohej nga Avdullah Hoti, Kryeministri i sapoemëruar i Kosovës. Ai argumentoi që statuti i LDK-së e ndalon Osmanin që të mbajë postin e saj brenda partisë nëse kundërshton publikisht vendimet e marra nga organet e partisë. Osmani votoi kundër mocionit të inicuar nga LDK, i cili rrëzoi qeverinë e Albin Kurtit. Sipas Mustafës, qëndrimi i saj ishte në kundërshtim me atë të udhëheqjes së LDK-së. Për më...