Spiuni Rus: Amerika po provon ta sundojë botën (VIDEO)

Shefi i shërbimit rus të spiunazhit ka dhënë një intervistë ekskluzive me BBC-në. Ai thotë se politika e Trump mund ta çojë botën drejt një katastrofe.

Udhëheqësi i Shërbimit Rus të Inteligjencës Ndërkombëtare, i ka thënë BBC-së se Amerika po provon ta sundojë botë dhe kjo mund të çojë në një katastrofë.

Në një intervistë ekskluzive, Sergei Naryshkin, gjithashtu tha se Rusia nuk i beson as qeverisë së Britanisë së Madhe.

Shefi i spiunazhit rus, në këtë intervistë për Steve Rosnberg, me rastin e 75 vjetorit të fundit të Luftës së Dytë Botërore, tha se njerëzit në Perëndim kanë harruar se çfarë kontributi të madh ka dhënë Rusia në mposhtjen e nazizmit.

VIDEO: