Shqiptari i bën një dhuratë të veçantë Merkel-it për ditëlindjen e 66-të

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, sot ka festuar ditëlindjen e 66-të. Për Gruan e Hekurt, një qytetar nga Suhareka, ka një dhuratë të veçantë, shkruan Reporteri.net.

Rilind Morina, krijoi një profil të kancelares Merkel, duke përdorur mjete krejt të thjeshta, si katër stilolapsa dhe letër.

Puna në këtë profil zgjati rreth një javë dhe u krye gjatë kohës së izolimit, por u bë publike në ditën e lindjes së Merkel.

“Kancelarja gjermane “Angela Merkel” ka sot ditëlindjen e 66-të si autor i portretit të saj i uroj shëndet dhe jetë të gjatë”, ka shkruar Morina në rrjetin social Facebook, ku edhe ka paraqitur portretin.