Rama mblodhi në Kryeministri kryebashkiakët, Voltana Ademi bën veprimin e papritur

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur sot në Kryeministri krerët e bashkive dhe perfektët për menaxhimin dhe administrimin e mbetjeve. Në këtë mbledhje nuk kanë munguar as kritikat e shumta për keqmenaxhimin e mbetjeve dhe vend depozitimeve e mbeturinave. Në këtë takim ka rënë në sy mungesa e kryebashkiakes së Shkodrës, Voltana Ademi, e cila ka braktisur këtë takim. E pranishme ka qenë prefektja e Shkodrës, Majlinda Angoni, ndërsa kryeministri Edi Rama ka akuzuar drejtuesit e pushtetit vendor për të mos menaxhimin të situatës me mbetjet urbane. Ademi është e vetmja përfaqësuese e PD-së në bashkitë e Shqipërisë, të gjithë drejtohen...