Senatori Bob Dole uron Kosovën: Jam këtu për çfarëdo ndihme, ju vetëm më telefononi

Njëri ndër përkrahësit më të fuqishëm të Kosovës, Senatori Bob Dole, ka uruar Kosovën në 21 vjetorin e Ditës së Çlirimit. Përmes një video-mesazhi, Dole ka thënë se është i lumtur që ishte pjesë e procesit të çlirimit të Kosovës, njofton Klan Kosova. ”Përshëndetje për të gjithë miqtë e mi në Kosovë. Jam i lumtur që isha pjesë e këtij procesi. U mundova të bëja gjithçka që është e mundur për këtë ditë, por ishte populli i shtetit tuaj të mrekullueshëm që e bëri këtë të mundur. Unë jam këtu për çfarëdo ndihme që mund t’u ofrojë dhe nëse mund...