Po të ishte këtë sezon në “Përputhën”, ja cilën nga femrat do të zgjidhte Andi

Andi Artani është nga konkurrentët më të përfolur të sezonit të kaluar të “Për’puthen”. Djaloshi nga Peja që bëri për vete publikun por edhe një nga femrat aty nuk arriti të gjejë përputhjen në program dhe sot deklarohet single. Raporti i tij me Jasminën u prish akoma pa filluar mirë ndërsa ai ka habitur me zgjedhjen që do të bënte po të ishte pjesë e programit këtë sezon. I ftuar në “60 sekonda” ai u pyet se me cilën vajzë nga sezoni i ri do të dilte? “Ritvanën se shumë e shkathët dhe Mikelën”, u përgjigj Andi. Ndërsa i pyetur...