Autore e emisionit të dashurisë, por a është vetë Olsa e dashuruar

Olsa Muhameti fitoi mjaft famë me emisionin e dashurisë Përputhen. Eshtë sezoni i tretë i emisioni dhe shikueshmëria është mjaft e madhe.

Mirëpo Olsa u pyet ngapërcjellësit se a është vetë e dashuruar. Ajo nuk hezitoi duke u pergjigjur shumë shkurt ”JO”.