Po jepte lajmet, por gazetarja e njohur harroi se tavolina ishte prej xhami dhe i dolën të gjitha sheshit (VIDEO)

Constanza Calabrese, gazetare televizive italiane në TG5 njihet si një prezantuese shumë tërheqëse, përveç që është një person shumë inteligjent dhe dinamik.

La presentadora Constanza Calabrese olvida que su mesa era transparente – DMH Magazine®

Por pakujdesia e saj bëri që të njihej në vende të ndryshme të botës, kjo nga video në YouTube. Në video gazetarja shfaqet e ulur para një tavoline xhami, ku ajo ka hapur këmbët dhe ka treguar më shumë seç duhet.

Pamjet e fiksuara para pak muajsh vijojnë të bëjën xhiron e internetit.

Shiko tv shqip live