Përshkallëzohet situata, televizioni shtetëror i Serbisë bën njoftimin urgjent: Ushtria vetëm 2 km larg kufirit me Kosovën, në radhë kanë zbarkuar 4 automjete të blinduara (VIDEO)

Televizioni shtetëror serb, RTS lajmëron se ushtria e vendit të saj është vetëm 2 km larg kufirit me Kosovën.

Katër automjete të blinduar të tipit “Lazar” dhe “Milos” si dhe një sërë ushtarësh serbë janë pozicionuar përgjatë rrugës që të çon për Jarinje.

Në javën e dytë pas reciprocitetit të targave, askush nga palët nuk po tërhiqet. Serbët e Veriut kanë bllokuar dy autostrada kurse Policia e Kosovës nuk tërhiqet.

Video: