Përputhen, Ana shpërthen: Sa kam unë shalën, ti nuk je në këmbë (VIDEO)

Patjetër një emision ku të rinjt njihen live për tu dashuruar dhe krijuar lidhje do të bënte mjaft zhurmë, e për më tepër në një vend të vogël si Shqipëria.

Sezoni i dytë i “Përputhen” ka nisur dhe Ana Lleshi është një prej konkurenteve e cila ka rënë mjaft në sy me paraqitjen e saj dhe sjelljen provokuese.

Ana  pati disa kontradikta me njerin nga djemte te cilit i tha hapur se nuk e pelqente, nderkohe edhe djali ia ktheu se edhe ai nuk e pelqen Anen.

Duket se edhe Ana u ndje e ‘fyer’ duke e ofenduar duke i thene se ‘sa kishte ajo shalen ai ishte i gjithi’. Keshtu vazhdoi debati ku i thonin Anes se dashurite e medha nisin me grindje.

Video: