Pamje të rralla! Kur Enveri me Mehmetin, Hysniun dhe Ramizin, takoheshin me gjyshin e Kim Jong-ut në Vlorë dhe Phenian, dhe çfarë shkruante ai në ditarin e tij (FOTO)

Zbulohen disa foto të panjohura që i përksin viteve 1956-të, ku diktatori komunist i Shqipërisë, Enver Hoxha, me disa nga bashkëpunëtorët më të ngushtë të tij, anëtarë të Byrosë Politike të Komitetit Qëndror të PPSH-së, si Mehmet Shehu, Hysni Kapo, Ramiz Alia etj., ka pritur në Shqipëri, kreun komunist të Koresë së Veriut, Kim Ir Sen, si dhe vizitën që ai me një pjesë të udhëheqjes së lartë ka bërë më pas në Korenë e Veriut në atë kohë, gjë të cilat ai i ka publikuar në ditarin e tij. Prej dy tre ditësh në të gjitha mediat më të...