Nuk i shohim në publik, këta janë katër fëmijët e Erdoganit

Rexhep Taip Erdogan është presidenti i 12-të i Turqisë. Ai ka mbajtur edhe postin e kryeministrit për shumë vite me radhë.

Por, jashtë gjithë kësaj, pak kush e di se Erdogan është baba i katër fëmijëve, të cilët shfaqen shumë rrallë në publik. Erdogani është martuar para 43 viteve me Eminen dhe së bashku kanë katër fëmijë: Ahmet Burak, Necmettin Bilal, Summey dhe Esra. Disa prej tyre tashmë janë martuar dhe kanë krijuar familje.