“Mos shkoni në spital nëse sëmureni me COVID”, ja apeli i fortë i mjekut italian

Mjeku italian Stefano Montanari, i cili ka spikatur në Itali gjatë periudhës së pandemisë teksa ju bënte thirrje pacientëve dhe jo vetëm, sesi të mbroheshin nga virusi vde kjeprurës, sot ka një tjetër këshillë për cilindo, sidomos për ata që ende nuk janë infektuar me COVID-19. Stefano Montanari njihet për qëndrimet e tij kundër vaksinës së COVID, kur thirrur për pjesëmarre në protesta mjekët dhe familjarët e pacientëve.

Në një prononcim për mediat I thirrur në një emision televiziv Montanari shpjegon se : 0- PLAZMA. Kura me plazma është shume e mirë thotë dokrori, por ka kura te tjera që ai i konsideron edhe më efekase sesa Plazma. 1- Në fazën fillestare të sëmundjes me covid-19, përdoret EPARINA. 2- Kur sëmundja ka avancuar dhe pacienti është përkeqësuar, përdoret UROKINAZI. Pasi i sëmuri përmirësohet, për ti dhenë goditjen përfundimtare Virusit përdoret:

a) OZONI, i cili pregatitet nga një makineri apostafat. Eshtë një gaz jo O2, por O3, pra përmban 3 atome aksigjen të bashkuara. Ozonin e merr në spital pa qene nevoja të shtrohesh. Ne një qese gjaku 300 cc, gurgullohet brenda gazi i ozonit dhe i futet në gjak të sëmurit. Kura me Ozon përdoret në Kubë prej dekadash kundër herpesit psh por edhe ndaj viruseve të tjera sepse ka zero kosto dhe funksionon në mënyrë perfekte.Mjeku tregon se ka mjekuar edhe djalin e tij 24 vjet më parë me sinozitin. Një miku i tij kirurg, që kishte makinetën, i mbushi një shiringë me Ozon dhe ja kaloi nga hundët. Me një trajtim të vetëm, djali nuk e pa më me sy sinozitin.

b) VITAMINA-C, ose siç quhet ndryshe “Acido Askorbiko”. Një litër e këtij ilaci, kushron 20 euro me të cilën bëhen 1000 doza. Pra me zero kosto. Merret me injeksion në vena edhe në shtëpi nga një infermiere. Ështe nje antiviral mjaft i fuqishëm, pa efekte anësore. Nuk duhet kaluar doza se mund të shkaktojë pak diarre. ME PAK FJALE, NËSE DO TE SËMURESHIT, MOS PRANONI TË SHTROHENI DHE TE INTUBOHENI NËPËR SPITALE SE E KUPTONI VETË JU.. JA TEK I KENI KURAT EFIKASE.! – thotë doktori Italian Montanari.