“Luftë” jashtë Kuvendit, këto janë politikanet më të bukura në Shqipëri (FOTO)

Në Shqipëri të gjithë janë hutuar nga Rama dhe tentativa e tij për të qenë më sharmanti.

Por për të zbutur disa axhendat e ngjeshura politike Albeu.com ka menduar t’ua sjellë politikën në anën e saj më të butë në këtë ditë të shtunë.

Në galeri do të gjeni disa nga politikanet më të bukura dhe që kurohen deri në cdo detaj.

Sigurisht që shpeshherë ato janë komentuar edhe për veshjet e kripura, por këtë po e lëmë për një herë tjetër.