Kurrë nuk është vonë: 67 vjeçari kosovar regjistrohet në fakultet (VIDEO)

Musa Zhdrella i është kthyer sërish studimeve universitare, pavarësisht se ai është në moshën 67 vjeçare. Ai thotë se notën mesatare tani e ka diku rreth 8.0.

Zhdrella më parë kishte qenë mësues dhe pas pensionimit kishte vendosur ti kthehet shkollës.

Video: