“Kjo është gjëja e mirë që ka koronavirusi!” Habit me deklaratën aktori i madh Mirush Kabashi

Aktori i madh Mirush Kabashi ka bërë një deklaratë të fortë në lidhje me Covid-in që vazhdon të mbetet një kërcënim për gjithë botën. Edhe pse jo në gjëndje të mirë shëndetësore, aktori Kabashi nuk mund të mos ishte i pranishëm në aktivitetin e organizuar sot paradite nga Forumi i Shoqërisë Civile mbi reformën zgjedhore. Për të përcjellë një mesazh për të ardhmen. Mirush Kabashi nuk fshehu dot shqetësimin për situatën në të cilën ndodhet vendi dhe mesazhi i tij ishte për një reformë të vërtetë politike. “Reforma jo elektorale, por reforma politike. Pasi tek reforma elektorale kemi diskutuar si...