Helikopterët serb nga Rusia që u futën në Kosovë, këto janë performancat e tij (FOTO-VIDEO)

3 helikopterë serb janë futur rreth orës 17:00 brenda territorit të Kosovës. Bëhet fjalë për M-35, helikopterë të prodhuar nga Moska.

Beogradi zyrtar këto helikopter i kishte blerë vitin e kaluar nga Rusia. Presidenti serb, Aleksandar Vuçiç në fjalimin e tij drejtuar kombit pas vizitës së Presidentit rus Vladimir Putin në Beograd.

“Serbia është e kënaqur me bashkëpunimin e saj ushtarak-teknik me Rusinë. Ne kemi rënë dakord për të blerë shtatë helikopterë Mi-35 dhe tre Mi-17”, kishte thënë ai.

FOTO: