Haklaj del me deklaratën e fortë, zbulon planin e Sali Berishës: Ka qenë një “oktapod” për PD

Aksionin politik të Sali Berishës pas shpalljes “non-grata”, nga SHBA, Azgan Haklaj, e sheh më shumë si një betejë për figurën e vet Berishës, se sa të vet PD-së. Deklarata e Haklajs: “I kam bërë thirrje Berishës, që nëse ju e doni PD, kontributi juaj më i madh është që të shkoni në shtëpi, të mos pranoni kandidimin në 2015. Ai nuk i ka kapur 5 mijë vota, ai u largua, por mbeti në prapaskenë dhe vendoste gjithçka, por edhe ndërkombëtarët u lodhën me dy kryetar partie, shko te njëri, shko të tjetri, Berisha, ishe si një “oktapod” si gjithçka...