“Hajde merre shkopin dhe dil shpjegoje këtu përpara”, Lulzim Basha befason Blendi Fevziun

Gazetari Blendi Fevziu ka ftuar kryedemokratin Lulzim Basha të marrë shkopin, dhe të shpjegojë premtimet e tij në ekranin e madh, por përgjigjja e krydemokratit e ka habitur.

Pjesë nga biseda:

Basha: Ky është një aplikacion që ndodhet te “Shqipëria fiton”.

Fevziu: Uuu dolën këto, hajde se këto me shkop janë të bukura.

Basha: Nuk e kam qejf shkopin.

Fevziu: Hajde, nuk ke zgjidhje.

Basha: Të ftoj të bësh diçka me që e ke shkopin në dorë.

Fevziu: Hajde tani, do të bëhesh kryeministër dhe nuk lëviz nga vendi?

Basha: Unë nuk ulem fare për atë punë…

Basha: Vendos një rrogë aty.

Fevziu: Rrogë? Mentor, sa e ke rrogën?