Gjobitet me 10 milionë lekë Sonila Meço, reagon e revoltuar gazetarja dhe nuk lë gjë pa thënë (FOTO)

Gjobitet Sonila Meço e Ora News dhe emisioni i saj ‘Tempora’ janë gjobitur me 10 milion lekë të vjetra nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor. Gazetarja është gjobitur pasi ka shkelur rregullin duke pasur 2 të ftuar në studio. Ndërkaq, Meço ka reaguar duke sjellë shembuj të kolegëve të saj në botë ndërsa shton se dikur i mbyllën transmetimin fare. “Gjobë 10.000.000 lekë të vjetra ndaj programeve televizive, se nga dy kishin tre veta në studio. Por nga ana tjetër qeveria marsh të lartë legalizimit të kanabisit, amnistisë fiskale dhe shembjes së Teatrit Kombëtar, duke shkelur ligje, rregulla, kushtetutë e parime. Për...