Erdhi nga Gjermania për në vendlindje, ja çfarë i ndodhë mërgimtarit shqiptar

Doganierët serbë në pikëkalimin Serbi – Kosovë, Merdar kanë ndaluar dy shqiptarë nga Kosova të fusin në Kosovë 120 mijë euro, lajmin e përcjellë agjencia serbe gazeta “blic” e Beogradit.

Doganierët, sipas lajmit, duke kontrolluar në xhepat e shoferit dhe ndihmësit të tij, shqiptarë të Kosovës, gjetën 143 mijë e 450 euro të mbështjellë me folie.

Ata kishin deklaruar se një burrë në Gjermania ua kishte dhënë paratë që duhej t’ia jepnin një personi të panjohur në Prishtinë.