“Do vazhdojë deri në tetor”, Rama jep lajmin e mirë për të gjithë ata që do frekuentojnë plazhet

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se vijon dezinsektimi i zonave bregdetare për një sezon turistik të sigurt.

Postimi i Ramës në facebook:

“Nga Velipoja në Butrint, vijon dezinsektimi i zonave bregdetare për një sezon turistik të sigurt.

✅ Programi kombëtar i dezinsektimit nuk është ndalur që prej muajit Maj dhe do të vijojë në të gjithë zonat e nxehta të paracaktuara nga ekspertët e shëndetit publik deri në muajin Tetor.

Ky proces ka një rëndësi të veçantë për shëndetin e qytetarëve, për uljen e transmetimit të sëmundjeve infektive dhe shqetësimet nga pickimet dhe reaksionet alergjike.

#ShëndetësiaNëGatishmëri” – shkruan Rama.