Diplomati i njohur paralajmëron goditjen e fortë që do të marrë Rama nga SHBA

Diplomati i njohur Agim Nesho u shpreh se administrata Biden do të godasë autokratët si Rama dhe Vuçiçi do të shkelin marrëveshjet ndërkombëtare. “Nëse ka regjime autokratë që do të goditen nga administrata e Biden do të jenë pikërisht këto që po tentojnë të prekin ato marrëveshje ndërkombëtare që mbajnë rendin në Ballkan. Dhe për të goditur janë Vuçiç, Rama dhe oligarkët e tjerë që ekzistojnë e frymëzojnë gjëra të tilla në Ballkan për të krijuar një frymë anti paqe. Mesazhi ishte shumë i qartë dhe Rama e ka marrë një mesazh të tillë. Edhe sot në takimin me Von...