Deklarata e fortë e Spartak Ngjelës: Dy çrregullimet e rënda të Sali Berishës

Avokati Spartak Ngjela ka bërë një reagim është shprehur se Sali Berisha ka probleme psikike të pariparueshme. Postimi i plotë: “Sali Berisha dallon që ka probleme psikike të pariparueshme, të cilat e kanë çuar drejt tendencës për shkatërrim, që të marrë forcë. Një i tillë ka qenë edhe Enver Hoxha. l.Janë dy delire bashkëshoqërues që spikatin në psikikën e Sali Berishës. Është: Deliri i persekutimit ose i përndjekjes; dhe: Deliri i madhështisë. Këta delire japin çrregullime të rënda psikike që njihen mirë nga psikiatria moderne dhe që, si rregull, lidhen me sëmundjen psikike që quhet skizofreni. Të dy këta delire...