Dasma e bujshme, sheiku paguan 50 milion dollar dhe e “lan” në diamante nusen 25-vjeçare (VIDEO)

50 milion dollarë për të marrë një nuse 25 vjeçare. Kështuka ndodhur në Emiratet e Bashkuara, ku një sheik 65 vjeçar ka “blerë” nusen e tij me 50 milion dollar dhe dasma nuk ka munguar pa u bërë pjesë e medias. Një karrocë e mbushur me dhurata për nusen dhe familjen e saj, u pa gjithashtu në vendin ku u bë dasma. Historitë rreth kësaj dasme janë bërë virale në internet. Nuk kanë qenë të pakta dhe reagimet e qytetarëve në lidhje me këtë ngjarje mjaft interesante. Amal Abdul, një përdorues i Twitter, shkruan: Princi Arab Sultan Bin Salman, 68...