Çfarë do të ndodhë nëse Apeli rrëzon Sali Berishën? Deputeti i PD-së parashikon zhvillimet e rëndësishme

Nëse Apeli rrëzon vendimin e shkallës së parë që njohu 11 dhjetori, deputeti Dashnor Sula u shpreh në emisionin “Ora e Betit” se Partia Demokratike duhet të kthehet në pikën zero dhe të nisë proceset zgjedhore brenda saj nga e para.

“Nëse vendimi do rrëzohet në Apel për njërën palë apo tjetrën secila palë duhet ti vërë gishtin kokës. Do të ishte e ndershme, serioze, e sinqertë dhe e vërtetë, që partia të hyjë në proces zgjedhor pa përjashtuar asnjëri. Të nisë nga pika zero. Me një komunikatë të thjeshtë rikthehemi në gjendjen e mëparshme pa përjashtuar asnjeri.”-shkruan Sula.