Berisha bën deklaratën ‘bomb’, nxjerr emrat e të infektuarve dhe publikon faktet: Kjo është një zero me bisht (VIDEO)

Mjekë, ekspertë dhe specialistë kanë publikuat fake dhe të dhëna se në vendin tonë koronavirusi ka qenë prezent shumë përpara marsit. Ish kryeministri Sali Berisha me anë të një lidhje live me studion e A2 thotë me bindje se koronavirusi ka mbërritur në vendin tonë para muajit mars.

Berisha thekson se e ka denoncuar këtë fakt me postime në rrjetet sociale,, ndersa nxjerr edhe emra të disa të infektuarve para muajit mars.

“Ka qenë Covid-19 në Korçë, ka pasur në Shkodër, jo një por disa raste dhe me emra.

Kur dolëm me tezën e rastit zero unë deklarova se kjo është një zero me bisht.

Një qytetare shqiptare kishte fluturuar më 2 mars drejt SHBA dhe kishte rezultuar pozitive me koronavirus. Enea Cara kërkoi për ditë të tëra ndihmë dhe nuk iu dha.

Sokol Buliqi e njëjta histori. Unë jam marrë e kam ndjekur me shumë vëmendje se konstatova që në fillimin një manipulim të të dhënave”, – tha Berisha për A2.

VIDEO: