Avokati i njohur i nxjerr të gjithë zbuluar: Fakti që vërteton mashtrimin e madh me koronavirusin në Shqipëri

Avokati i njohur Altin Goxhaj pas publikimit të disa shifrave nga INSTAT, tregon hapur sesi pandemia është kthyer në një plandemi e qeverive dhe OBSH-së. Sipas Goxhaj koronavirusi vret më pak se 1% të sëmundjeve të tjera çdo muaj dhe 0.5% të të infektuarve.

Ai gjithashtu shkruan se në Janar të vitit 2017 ra epidemi gripi dhe vdiqën 100 herë më shumë se sa vret sot koronavirusi, por askush nuk foli.

Altin Goxhaj shkruan:

“BOMBA E INSTAT QË VËRTETON MASHTRIMIN E MADH TË PLANDEMISË 19(84): COVIDI VRET MË PAK SE 1% TË SËMUNDJEVE TË TJERA ÇDO MUAJ DHE VEÇ 0.5% TË TË INFEKTUARVE! NË JANAR 2017 RA EPIDEMI GRIPI DHE VDIQËN 100 HERË MË SHUMË SE SA VRET SOT COVIDI I OBSH ÇDO MUAJ POR ASKUSH NUK FOLI! AS SOT PËRVEÇ PROF. FUGËS!

Qe ta kuptoni realitetin dhe terrorin qeveritar + media me Mashtrimin e PLANdemisë shihni keto 3 tabela te INSTAT dhe ISHP:

Tabela 1. VDEKJET VJETORE 2012-2019:

2012 = 20.870 të vdekur (mestarisht 1,739 vdekje/muaj) (nga sëmundjet+plakja 15.124 të vdekur + 4.874 të vdekur nga shkaqe të panjohura) 2019 = 21.937 të vdekur (mestarisht 1,828 vdekje/muaj) (nga sëmundjet+plakja 20.643 të vdekur + 413 të vdekur nga shkaqe të panjohura) por kulmi paska arritur në: 2017 = 22.232 të vdekur (mestarisht 1,853 vdekje/muaj) (nga sëmundjet+plakja 20.041 të vdekur + 1.400 të vdekur nga shkaqe të panjohura)

Pra MESATARJA E VDEKJEVE është dikur nga 1700 në 1850 veta/muaj dhe nga semundjet dhe plakja (përsëri për shkak të sëmundjeve) shkon 1600 deri ne 1700 të vdekur.

Tabela 2. VDEKJET NGA COVID19(84): Nga Marsi në Korrik (6 muaj) kemi gjths 89 të vdekur pra MESATARJA E VDEKEVE diku te 15 veta/muaj.

Po të krahasojmë nr e vdekjeve ne pergjithesi me ato nga Covidi i bie qe nuk ka absolutisht asnjë shtim vdekjesh pasi 15 veta / muaj nuk kanë asnjë efekt rritjeje kur mesatarja e vdekjeve nga sëmundjet është 1700 deri në 1850 vetë në muaj pra i bie që në raport me sëmundjet e tjera, nga Covidi vdesin më pak se 1% në muaj!

Tabela 3 & Tabela 4. 1500 TË VDEKUR MË SHUMË DHE EPIDEMIA E GRIPIT NË JANAR 2017 PËR TË CILËN KA FOLUR VETËM PROF. ARTAN FUGA

Dhe ns i referohemi Tabelës 3 së Vdekjeve të vitit 2017 rezulton se veç në Janar 2017 kanë vdekur diku te 3100 shqiptare për shkaqe shëndetësore pra diku te 2fishi i mesatares mujore pra diku te 1250 më shumë, pra diku te 100 fishi i mestares së sotme mujore nga Covidi!

Por ne Tabelën 4 del se Shqipëria në Janar 2017 paska kaluar në Epidemi Gripi dhe shkaku i 1250 të vdekurve mund të ketë qenë pikërisht epidemia e gripit por për shkaqet e vdekjeve të 1250 shqiptarëve nuk ka folur askush!

Po ashtu nga zbërthimi i tabelës 4 del se numri i të infektuarve nga gripi në Janar 2017 është diku te 20 mijë vetë dhe numri i të vdekurve i rritur të çon në logjikën e një mesatare vdekjesh prej 16% të të infektuarve ndërkohë që sipas tabelës 3 del se nr i të vdekurve nga Covidi qenka diku poshtë 3% (në fakt po të llogarisim edhe asimptomatikët dhe ata që nuk kanë pranuar të testohen shkon 0.5%)

KONKLUZIONE:

1. PLANDEMIA E OBSH VRET MESATARISHT VETËM 1% TË SËMUNDJEVE TË TJERA SI KANCERI, DIABETI, GRIPI, ZEMRA, APO SHIRITI NË ZORRËN E TRASHË! Hera e parë që mbyllemi!

2. NË JANAR 2017 KUR RA EPIDEMIA E GRIPIT VDIQEN MBI 1250 VETA PRA 100FISHI I ATYRE QË VRET ÇDO MUAJ COVIDI I PLANDEMISË SË OBSH! Askush nuk foli as atëhere as tani përveç Profesor Artan Fuga!

3. A MUND TË JUSTIFIKOHET SHKATËRRIMI DHE RRËNIMI I EKONOMISË, SHËNDETIT DHE JETËS SË SHQIPTARËVE ME NJË GRIP QË VRET MË PAK SE 1% TË SËMUNDJEVE TË TJERA??? Kujtojmë se 100fishi do vdesin nga izolimi, rrënimi i ekonomisë, pasurisë, mundësive të trajtimeve, kurimeve dhe operacioneve shëndetësore!

4. A DUHET NGRITUR NJË BURG I MADH ME 20 KATE PËR TË FUTUR BRENDA GJITHË MASKARENJTË NGA I MADHI E DERI TE POLICI PA NUMËR QË MORËN NË QAFË SHQIPTARËT ME KËTË MASHTRIM GLOBAL? Për të bërë burgun do të konfiskojmë karabina një nga kullat e oligarkëve të Pushtetit!”, – ka shkruar Goxhaj.