Artan Hoxha publikon pamjet që të fusin të dridhurat dhe paralajmëron rrezikun që na kanoset (VIDEO)

Gazetari Artan Hoxha ka postuar në profilin e tij në Facebook pamjet e frikshme nga qytet-porti Guajaquil në Ekuador, ku duken me qindra njerëz të vdekur rrugëve të qytetit. Postimi i Artan Hoxhës: “Nje i njohuri im, qe jeton prej vitesh ne qytet-portin me te madh te Ekuadorit, Guajaquil, me nisi keto pamje te frikshme. Ndersa me tregonte, se shikonte me sy cdo dite, me qindra njerez te vdekur rrugeve te qytetit, qe nuk ka kush ti varroste. Autoritetet jane dorezuar, pasi nuk kane jo vetem vend ne spitale per ti mjekuar nga covid-19, por as kapacitete per ti varrosur...