A po ndahet PD në dy pjesë? Ja si përgjigjet Ferdinand Xhaferri

Pyetjes nëse PD në dy pjesë, Ferdinand Xhaferri iu përgjigj duke thënë se nuk mund të shkohet drejt këtij skenari. Kreu i PD në Durrës tha se PD po bën maksimumin në maturinë e argumenteve për një PD të bashkuar. Sipas tij gjithnjë e më shumë po shkohet drejt argumenteve se kjo qeveri që është sot në pushtet duhet çmontuar.

Deklarata e Xhaferrit:

“Nuk mendoj se mund të shkohet drejt këtij skenari. Lidershipi i PD po bën maksimumin në maturinë e argumenteve për një PD të bashkuar. Mendoj se në kohën që vjen ka shumë argumente që shkojnë drejt asaj që kjo qeveri duhet çmontuar dhe për të shkurtuar rrugën e PD drejt pushtetit. Patëm ngritjen e 3 komisioneve hetimore, një për Beketin dhe një për inceneratorët dhe atë të krimit zgjedhor”, tha Xhaferri.