Vuçiq: Jam i tronditur, Kosova dhe Kroacia po armatosen me shpejtësi të jashtëzakonshme

Presidenti serb Aleksandar Vuçiq tha mbrëmë se të gjithë në rajon po armatosën me shpejtësi të jashtëzakonshme dhe vlerësoi se “diçka e çuditshme po ndodh”. “Sot mora një raport për të gjithë rajonin dhe u trondita sepse nuk e rishikova atë raport për dy muaj e gjysmë. Kemi një hendek të madh në automjetet e blinduara drejt Kroacisë. Kemi probleme të mëdha me stërvitjen dhe armatimin shtesë të Ushtrisë së Kosovës”, tha Vuçiq për Radio Televizionin Serbi. Lidhur me pretendimet e mediave se tanket gjermane po vinin në Kosovë, Vuçiq tha se ai kishte kërkuar “të gjitha informacionet” nga agjencitë...