“Trondit” deputeti: Donin të më ngjisnin koronaviurusin, por unë i “dogja” (FOTO)

Deputeti i opozitës Parlamentare Kujtim Gjuzi ka bërë një deklaratë të fortë në Facebook, ku shprehet se ai nuk preket nga virusi, duke e quajtur atë Ramacorona, ku mesa duket nuk e beson të ketë vërtet një të tillë.

Më tej Gjuzi shton se kishte paraljmëruar dhe deputetin Adriatik Alimadhin për kujdes, pasi sipas tij qeveria kërkon të inskenojë një gjë të tillë.

“Deshën të ma inskenonin mua në 06.04.2020 por unë shkova t’u tregoja se nëse “pjek mish helli” e pjek dmth ja djeg inskenimet Rmacovid19 me gjitë karagjosllëqet e shamisë së beqarisë së plakut Ismail Bej fotokopja”, shkruan Gjuzi.

Reagimi i plotë

MIKE DHE MIQ

JU KAM THENE:

MUA NUK ME ZE RAMCORONA COVIT19 EDHE ADRIATIKUT I’A PATA THENE KUJDES SE DUAN TE TE INSKENOJNE ASHTU SIC DESHEN TE MA INSKENONIN MUA ME 06.04.2020 POR UNE SHKOVA T’U TREGOJ SE NESE “PJEK MISH HELLI” E PJEK DMTH JA DJEG INSKENIMET RAMCOVID19 ME GJITHE KARAGJOSLLEQET E SHAMISE SE BEQARNISE SE PLAKUT ISMAIL BEJ FOTOKOPJA