”Thoja u mërzit që linda vajzë”, Arjola prek mes lotësh: Ma tregoi shoqja se burri im flinte me të tjera

Prova javore ka vijuar për dyshen e banorëve të ”Big Brother Vip”, Ilir dhe Arjola. Radhën për të rrëfyer diçka e ka pikërisht Arjola, së cilës iu desh të ndantë për Ilirin dhe publikun tradhtinë nga ish-partneri i saj.

Ajo tha se e kishte mësuar këtë gjë nga një mikesha e saj por vetëm pas disa kohësh mundi ta besonte vërtet.

‘’ Nuk mund ta besoja që personi që po më lutej mua të mos e tra dhtoja, më tra dhton vetë’’,- tha ajo.

Më tej aktorja tregoi se e kishte falur këtë veprim për 6 vite por gjërat sa vinin dhe përkeqësoheshin.

‘’Në fillim mendova se ishte mërzitur për faktin se fëmija i parë na doli vajzë dhe për këtë arsye tentova edhe dy shtatzënitë e tjera. Por ishte e kotë’’,– shtoi ajo.