Spartak Ngjela paralajmëron zhvillimet e papritura: Do Zoti Serbia ndërmerr ndonjë hap luftarak

Avokat Spartak Ngjela ka reaguar për përplasjen që po ndodh mes Kosovës dhe Serbisë në lidhje me çështjen e targave.

Ngjela shkruan se do Zoti Serbia ndërmerr ndonjë hap lu.ftarak kundër Kosovës, që ta mbyllim një herë e mirë historinë me këta banditë që kanë 150 vite që vr.asin dhe dhu.nojnë shqiptarët.

Reagimi i Ngjelës:

“Serbia po dërgon tan.ket në kufirin me Kosovën, në veri të saj.

Dhëntë Zoti, ia merr arsyen hiçi dhe ndërmerr ndonjë hap luft.arak kundër Kosovës, që ta mbyllim një herë e mirë historinë me këta banditë që kanë 150 vite që vr.asin dhe dhu.nojnë shqiptarët.

Por jo sot.

Sot forca është nga shqiptarët. Asgjë nuk bëjnë dot serbët, veç marrëzisë që do t’i ndihmojë shqiptarët, ta mbyllin kapitullin e mizorisë serbe, duke marrë plotësisht territorin e vet shqiptar, deri në NISH.”, shkruan Ngjela.