Spartak Ngjela: Asgjë nuk e shpëton dot Metën, në tetor vuloset shkarkimi i tij, Berisha do fundoset nga agjentët e FBI që asistojnë BKH

Avokat Spartak Ngjela ka paralajmëruar shkarkimin e presidentit Ilir Meta nga Gjykata Kushtetuese. Kohët e fundit po flitet për mundësinë e një pazari për të bllokuar shkarkimin e Metës në Gjykatën Kushtetuese, por për avokat Ngjelën, ai do të shkarkohet. Sipas tij, në tetor Kushtetuesja do të mbajë një qëndrim për këtë çështje dhe aty do të vuloset fati i presidentit. “Ajo që shoh unë është që datën ia kanë caktuar. Gjykata Kushtetuese ka shumë çështje dhe kësaj i ka dhënë përparësi dhe ajo e ka caktuar tetorin. Kur të mblidhet gjykata në fillim të tetorit atëherë do të shohim...