Shqiptari i vë flakën flamurit serb: Të reagojnë të gjithë shqiptarët

Një incident ka ndodhur sot në qytetin e Fierit, ku mësohet se Kristaq Ziu, ka lyer me benzinë dhe ka d*jegur flamurin serb, ndërsa mbi supe mban flamurin kuq e zi. Ziu është kreu i shoqatës Atdhetare për Identitet dhe Bashkim Kombëtar. Ai sqaron arsyen e këtij gjesti, duke thënë se është një ha*kmarrje ndaj aktit të serbëve, pak ditë më parë në Beograd. Reagimi i Kristaq Ziut: “Kjo është një reagim ndaj p*ërdh*osjes së flamurit shqiptar. Jemi në muajin e flamurit kombëtar dhe është një turp që po na bëjnë dhe duhet të reagojnë të gjithë shqiptarët. Ne nuk...