Shkoi në Turqi për transplantim flokësh, i riu britanik shokohet me rezultati, tregon pasojat

Një djalë i ri britanik ka treguar se si ai mbeti me plagë në kokë, pasi kishte bërë një tentim për transplantim flokësh në Turqi. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, ai kishte shkuar në Turqi në mënyrë që të kursente paratë, duke paguar rreth 1250 funte, gati sa gjysma e çmimit në Angli.

Luke Horsfield, 26, një teknik i teknologjisë informative nga Bradford, ishte i shqetësuar rreth flokëve të tij dhe gjeti një kinikë në Turqi.

Megjithatë, disa muaj pas operacionit rreth gjashtë orësh në dhjetor të vitit 2018, flokët e tij jo që nuk rriteshin, por ai pësoi edhe plagë.

Ai ka bërë një paralajmërim, duke thënë që duhet pasur kujdes me një process të tillë.

Luke tha se ankesat e tij binin në vesh të shurdhër dhe kur ai kërkoi një rimbursim, ata madje i ofruan atij një operacion tjetër për gjysmën e çmimit.

Ai thotë se ata përfundimisht i ofruan një rimbursim prej funtesh, as një të tretën e shpenzimit të bërë për operacionin.