Koha e duhur për të thënë ‘Të dua’

A e dini se kur është koha e duhur për të thënë ‘të dua’? Edhe pse shumica e njerëzve e ndjejnë këtë emocion të fortë, ende ka raste që nuk e thonë. Në Britani të Madhe është kryer një studim me mbi 2000 meshkuj dhe femra. Qëllimi kryesor ishte për të zbuluar zakonet e çifteve në dashuri, dhe sidomos të eksplorojnë kohën e duhur e ndërmarrjes së disa hapave kyç në lidhje me atë që vjen më pas. Shumica e të anketuarve pranuan se presin pesë muaj para se pala tjetër t’i thotë “Të dua” për herë të parë. Gjatë...